què és TAART?

Un nou format de pastisseria

TAART neix de la inquietud transgressora dels seus creadors, com un espai multifuncional, que transcendeix els conceptes més atàvics de la pastisseria tradicional, respectant els principis essencials de qualitat i artesania.

Una miscelánea entre l’alta pastisseria, i la velocitat del fast food. Un take away i a més un espai per a degustar cafès, dolços o sucs artesans.

El leitmotiv de TAART és adaptar-se a cada client i a cada moment.

La complexa neutralitat de l’espai, confereix a la marca la plasticitat necessària per a complir amb l’interès dels ideòlegs; convertir TAART en una experiència sensitiva, personal i intransferible.

En paraules dels seus creadors “Volem arribar a un format que ens atorgui identitat pròpia. Seria fabulós que quan pensin amb nosaltres no ens associïn amb el concepte de pastisseria”..

Josep Cortina

Josep Cortina és el responsable del disseny i dotar d’identitat pròpia al local. La seva experiència, tant en projectes nacionals com internacionals, queda patent en la creació d’un espai “ad hoc”, on l’arquitectura mateixa es converteix en el millor expositor del producte i les seves necessitats.

Joel Mackay

Aportant la seva experiència com a empresari hostaler i consultor Joel Mackay confereix estructura i identitat al projecte.

¡Suscríbete a nuestra newsletter!

Si quieres estar al día de nuestras novedades, unete a nosotros, ¡Te mantendremos informado!