SERVEIS PER A HOSTELERIA​

TAART es presenta com un obrador especialitzat per aportar una solució integral per al sector hostaler com un espai multifuncional, que transcendeix els conceptes més atàvics de la pastisseria tradicional, respectant els principis essencials de qualitat i artesania., dissenyant i produint pastissos i postres a mida per a establiments de restauració. 

restaurantes-taart-hosteleria-pasteles-tartas-postres

Tenim obrador propi on cada dia preparem per a tu els productes de TAART seguint els processos tradicionals, sense presses i amb ingredients de temporada de màxima qualitat perquè puguis oferir als teus clients una experiència sensitiva, personal i intransferible..

Pastissos individuals per a hostaleria

TANGERIN
Bescuit de taronja eco, crema namelaka de vainilla, cremosa de mandarina, gelée mandarina-yuzu.

SORRENTO
Bescuit de llimona i oli d’oliva ECO, crema llimona ECO, gelée mª lluissa, cruixent explosiu de merenga menys dolça.
ASTÍ
Sablée de cacau, caramel tendre d’avellanes, ganache cremosa avellanes ,arròs inflat caramel·litzat, avellanes cruixents.

Pastissos per compartir

FRUITES
Bescuit amb crema pastelera i varietat de fruits vermell i mango.

SOLEY
Bescuit xocolata amb nata i fruit vermell.
MOCTEZUMA XL
Bescuit de xocolata intensa sense farina, mousse especial de xocolata de Madagascar.

El nostre punt diferencial en allò que ens basem en la nostra elaboració està en la importància entre l’equilibri de les textures i els sabors de manera harmònica sense que un predomini sobre l’altre.

serveis

Restaurants

Oferim el nostre servei de pastissos TAART per a postres a restaurants! Al nostre obrador preparem pastissos amb els ingredients de màxima qualitat i una atenció artesanal a cada detall.

Ens enorgulleix oferir una àmplia selecció de pastissos, des dels clàssics individuals fins als més innovadors per compartir, tots dissenyats i personalitzats segons les necessitats de cada restaurant. Els nostres pastissos són perfectes per acompanyar qualsevol àpat i per oferir als seus clients una experiència culinària inoblidable.

restaurantes-taart-hosteleria-pasteles-tartas-postres

Hotels

Oferim un servei especial de TAARTS per a hotels preparats amb els ingredients de màxima qualitat i l’artesania més cuidada. Des del nostre obrador, creem autèntiques joies de postres que sorprendran els vostres clients amb el seu sabor, textura i disseny personalitzat.

Ens enorgulleix poder oferir als nostres clients un servei exclusiu que els permeti gaudir d’unes postres úniques i especials. El nostre equip de pastissers treballa amb passió i dedicació per crear pastissos que són una veritable obra d’art culinària.

hoteles-restaurantes-taart-hosteleria-pasteles-tartas-postres

Events

Al nostre obrador elaborem els TAARTS més deliciosos i especials per als teus esdeveniments més importants.  Ens assegurem que cada mossegada sigui una experiència única i inoblidable per a tu i els teus convidats.

Des de casaments i aniversaris fins a celebracions empresarials, els nostres pastissos seran la joia de la teva taula dolça.

Ens enorgulleix oferir un servei excepcional i un producte de màxima qualitat. Cada pastís és una obra d´art feta a mà amb latenció al detall que mereixes. 

eventos-restaurantes-taart-hosteleria-pasteles-tartas-postres

Volem que el nostre obrador sigui una prolongació de la vostra cuina, per la qual cosa ens adaptem als vostres gustos i necessitats que calguin.

Explica’ns que necessites, quantitats, freqüència i característiques del teu negoci.

¡Suscríbete a nuestra newsletter!

Si quieres estar al día de nuestras novedades, unete a nosotros, ¡Te mantendremos informado!